جدیدترین اخبار :
  • بگذارید مناطق آزاد به معنای واقعی آزاد باشند
  • اجرای پروژه‌های کلان در منطقه آزاد چابهار؛ از راه‌آهن تا بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی
  • تفاهم نامه سازمان متخصصین و مدیران ایران با مدیریت سازمان مناطق آزاد
  • هم‌افزایی وزارت‌راه و دبیرخانه شورای‌عالی برای بهبود وضعیت مسکن و حمل‌ونقل در مناطق آزاد
  • انتصاب در منطقه آزاد چابهار
نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی مطرح کرد؛

شاهراه ترانزیتی چابهار میلک موثر در جذب تجار افغانستان به سیستان و بلوچستان

اقتصادی | تاریخ خبر : 99/07/07 | تعداد بازید :2460
سرگزی گفت: محور ترانزیتی چابهار به میلک می تواند تجار افغانستان را نیز برای تجارت و سرمایه گذاری به سیستان و بلوچستان جذب کند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار محمد سرگزی، نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: بنا به فرمایش مقام معظم رهبری چابهار و سواحل مکران گنج پنهان این مملکت است.

وی ادامه داد: از طرفی چابهار به میلک، محور توسعه جنوب شرق نیز محسوب می شود و محور ترانزیتی چابهار به میلک باید به واسطه توسعه ترانزیت فعال شود.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: از طرف دیگر ایجاد منطقه آزاد سیستان می تواند به عنوان مکمل منطقه آزاد چابهار شناخته شود.

سرگزی اظهار کرد: این مکمل بودن زمانی اتفاق می‌افتد که محور ترانزیتی چابهار به میلک اجرایی و عملیاتی شود و می تواند تجار افغان را نیز برای تجارت به منطقه جذب کند.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل